مصرف بی رویه کودهای شیمیایی
?????????
?????? ??

پویان ? وبلاگ.این وبلاگ برای ارائه مطالب به دانشجویان ساختم و امیدوارم مطالب وبلاگ مورد استفاده شما قرار بگیره 09301011105
????? : poyan24@gmail.com



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 36
بازدید دیروز : 130
بازدید هفته : 1184
بازدید ماه : 1802
بازدید کل : 142082
تعداد مطالب : 756
تعداد نظرات : 64
تعداد آنلاین : 1



جاوا اسكریپت


?
???????: پویان |
جمعه 26 فروردين 1390 |
<-CategoryName->

مصرف بی رویه کودهای شیمیایی
1- مصرف بي‌رويه كودهاي شيميايي در بخش كشاوري موجب شيوع سرطان معده مي‌شود.
2- مصرف بی‌رویه کود شیمیایی موجب افزایش بیماری‌های سرطانی شده است
3- در مراسم روز زمين پاك عنوان شد: استفاده بي رويه از كودهاي شيميايي خاك را آلوده مي كند
4- آلودگي‌ آب‌ باعث‌ انقراض‌ نسل‌ سمور در مازندران‌ شده‌ است‌
5- پیشنهادی برای صرفه جویی در تولید و مصرف كودهای شیمیایی و کاهش آلودگی های زیست محیطی


1- مصرف بي‌رويه كودهاي شيميايي در بخش كشاوري موجب شيوع سرطان معده مي‌شود.
2- مصرف بی‌رویه کود شیمیایی موجب افزایش بیماری‌های سرطانی شده است.
3- در مراسم روز زمين پاك عنوان شد: استفاده بي رويه از كودهاي شيميايي خاك را آلوده مي كند.
4- آلودگي‌ آب‌ باعث‌ انقراض‌ نسل‌ سمور در مازندران‌ شده‌ است.‌
5- پیشنهادی برای صرفه جویی در تولید و مصرف كودهای شیمیایی و کاهش آلودگی های زیست محیطی

1- مصرف بي‌رويه كودهاي شيميايي در بخش كشاوري موجب شيوع سرطان معده مي‌شود
قزوين ، خبرگزاري جمهوري اسلامي
داخلي. علمي. سرطان معده.
فوق تخصص گوارش و كبد مركز آموزشي درماني بوعلي سيناي قزوين گفت: مصرف غير منطقي و بي‌رويه كودهاي شيميايي در مزرعه‌ها و باغ‌ها مهمترين عامل شيوع سرطان معده در كشور محسوب مي‌شود.
دكتر "علي‌اكبر حاج‌آقا محمدي" روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: در زمينه استفاده از كودهاي شيميايي در مزارع كنترلي نمي‌شود.
وي گفت: وجود بالاي نيترات در موادغذايي و آب آشاميدني توسط باكتريها در معده به ماده سرطان‌زاي نيتريت تبديل مي‌شود.
وي بااشاره به اين مطلب كه "سرطان معده شايع‌ترين سرطان در ايران است"، توضيح داد: مصرف نكردن غذاهاي آماده و حاضري مانند سوسيس و كالباس، مصرف سبزيجات سالم و تازه و نظارت و كنترل مكرر بر استفاده منطقي از كودهاي شيميايي شيوع سرطان معده را كاهش مي‌دهد.
مسوول كارشناس تغذيه گياهي سازمان جهادكشاورزي قزوين نيز گفت: براي جلوگيري از مصرف غير منطقي كشاورزان از كودهاي شيميايي درمزارع اين كودها بصورت يارانه‌اي توزيع مي‌شود.
"مجيد توسليان" افزود: كشاورزان بااين باور غلط كه كودهاي شيميايي موجب بازدهي بهترمحصولات آنها مي‌شود، كودهاي شيميايي را باقيمت‌هاي بالا از بازار سياه تهيه مي‌كنند.
وي بااشاره‌به‌اينكه‌استفاده بي‌رويه كودهاي شيميايي درمزارع سبزيكاري رواج بيشتري دارد، اظهارداشت: هم‌اكنون اين مشكل استان قزوين را با بحران متوجه نكرده ولي در صورت ساماندهي نكردن آن علاوه بر محصولات، سفره‌هاي‌آب زيرزميني نيز در معرض آلودگي قرار مي‌گيرند.
توسليان اضافه‌كرد: اگر همانند ساير كشورهاي جهان‌از توليدكنندگان، محصولات بي‌كيفيت خريداري نشود اين مشكل رفع خواهد شد.
اين كارشناس افزود: چنانچه كشاورزان بر اساس نتايج آزمون‌هاي آب و خاك و توصيه‌هاي كارشناسان مبادرت به مصرف منطقي كودهاي شيميايي كنند هيچ مشكلي بوجود نخواهد آمد.

2- مصرف بی‌رویه کود شیمیایی موجب افزایش بیماری‌های سرطانی شده است
رئیس دانشکده مهندسی آب و خاک دانشگاه تهران گفت: مصرف بی رویه کودهای شیمیایی باعث کاهش کیفیت محصولات کشاورزی و افزایش بیماری های سرطانی در کشور شده است.
غلامرضا شقاقی فیروزآبادی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: مصرف این کودها در اراضی کشاورزی سبب افزایش غلظت نیترات در آبهای زیرزمینی و شرب می شود که این موضوع به رغم مفیدبودن برای رشد گیاهان سلامت انسان ها را به خطر می اندازد.
وی افزود: کودهای شیمایی در واقع نوعی نمک هستند که اگر در هر سال به مقدار زیاد وارد خاک شوند سبب تخریب ساختار خاک خواهند شد.
شقاقی خاطرنشان کرد: این تخریب در مناطق خشک بسیار سریع تر صورت می گیرد و علاوه بر آن آلودگی های زیست محیطی و خطرات بهداشتی و زیانباری متوجه انسان ها می شود.
وی تصریح کرد: در دهه های گذشته به دلیل عدم شناخت و آگاهی کشاورزان ایرانی از کودهای شیمیایی مصرف این نوع کود بسیار کم بود اما در سال های اخیر مصرف آن بنا به دلایل متعدد با افراط و تفریط مواجه شد تا حدی که کشاورزان ایرانی در بسیاری از جوامع بین المللی مقام اول آلودگی آب های شرب را به خود اختصاص دادند.
این مسئول یادآور شد: مصرف کودهای شیمایی باید با نظر کارشناسان کشاورزی صورت گیرد زیرا خاک های زراعی تنها در مدت زمانی کوتاه به دلیل فقر مواد خوراکی برای افزایش محصولات نیازمند این نوع کود هستند.
__________________

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






????????: کودهای شیمیایی, ,

?
????? ?????

» <-PostTitle-> ( <-PostDate-> )

?????
????????
?? ??? ????
????????